Welke activiteiten in Amsterdam mag je écht niet missen deze zomer?

Home / Nieuws / Welke activiteiten in Amsterdam mag je écht niet missen deze zomer?

Welke activiteiten in Amsterdam mag je écht niet missen deze zomer?

Amsterdam kent een zomeragenda met volop evenementen en activiteiten. Welke events mag je niet missen en wat staat er nog meer te wachten? Lees het hier en bepaal jouw favoriet deze zomer.

Kwaku Summer Festival

Het Nelson Mandelapark in Amsterdam Zuidoost staat iedere zomer vier weekenden lang in het teken van cultuur, muziek, dans, eten en drinken. Kwaku begon in 1975 als kleinschalig voetbaltoernooi en is uitgegroeid tot een evenement met een breed scala aan activiteiten. Voor meer informatie, bekijk hier het programma.

2014-0712-cse-nl-sr-kwaku-summer-festival-2014-1200x470

Soul Rebel Movement

Stichting Soul Rebel Movement organiseert jaarlijks tijdens de zomervakantie workshops voor en met jongeren. Het doel is dat de jongeren in deze periode wekelijks workshops kunnen volgen en zo een positieve herinnering overhouden aan de zomervakantie. Vooral voor de jongeren die niet op vakantie gaan, is dit een mooi alternatief. Als afsluiting wordt het resultaat van de workshops gepresenteerd tijdens een presentatiefeest, dat tevens een afsluiting van de zomervakantie is. De workshops zijn een effectieve manier om de jongeren hun talenten te laten ontplooien en nieuwe ervaringen te laten opdoen. Voor meer informatie, bekijk hier het programma.
soul rebel movement

Vondel Park Theater

Een overvol programma met bijzondere concerten, verrassende optredens, cabaret, dans, jeugdtheater en muziek. Top en met 11 september kun je iedere vrijdag, zaterdag en zondag diverse voorstellingen en concerten bekijken van grote bekende namen, maar ook jong talent. Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk! Voor meer informatie, bekijk hier het programma.

vondel

 

Amsterdam Gay Pride

Amsterdam Gay Pride maakt op een feestelijke manier een statement voor gelijke rechten van de homo-, lesbo-, biseksuele, transgender en interseksuele gemeenschap. In 2016 is de Amsterdam Gay Pride omgetoverd tot ‘EuroPride: Amsterdam 2016’, een nog groter internationaal feest. Absoluut hoogtepunt – naast de vele feesten – is natuurlijk de Canal Parade op zaterdag 6 augustus! Voor meer info, bekijk de website.

gay pride

Welke evenementen ga jij sowieso bezoeken deze zomer? Wij wensen iedereen een plezierige zomer toe!

 

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken