Wat vinden anderen van wonen bij Sayhaey?

 
Sayhaey 33

Wonen bij Sayhaey doe je niet alleen. Sayhaey biedt woonruimtes aan iedereen die een eigen plek nodig heeft. Dat betekent dat iedereen welkom is, zolang je de ambitie hebt om te werken aan een mooie toekomst. Bekijk wie er al bij Sayhaey wonen en wat ze ervan vinden. Wie weet is het iets voor jou!

Sayhaey 43

Brent, 21

Toekomstig pedagoog

“Wat alle bewoners gemeen hebben is dat ze een toekomst voor zichzelf willen
bouwen.”

Toen ik ging wonen in Amsterdam was Sayhaey mijn eerste keuze. Ik kende het via vrienden die er al woonden. Ik had me binnen vijf minuten aangemeld en drie maanden later kon ik er al in. Hier wonen geeft me vrijheid en rust. De woning is niet groot maar wel redelijk goedkoop. Ik heb 21m² voor mezelf en meer heb ik eigenlijk ook niet nodig. De Bijlmer heeft een negatief stigma maar ik vind het echt een leuke wijk. Ik ben er eigenlijk een beetje verliefd op geworden. Ik heb veel contact met mijn buren. We hebben een groepje waar we wekelijks mee afspreken. Een van mijn buren is zelfs mijn beste vriend. Er wonen veel verschillende mensen bij Sayhaey maar wat alle bewoners gemeen hebben is dat ze een toekomst voor zichzelf willen bouwen.

Sayhaey 10

Akua, 25

Parttime barista, Creative Business pro in spe

“Een eigen plek hebben betekent voor mij vrij zijn in wie je bent.”

Ik woon nu anderhalf jaar bij Sayhaey. Binnen twee maanden na mijn aanmelding kwamen er al studio’s vrij en kon ik langskomen voor een bezichtiging. De woning is fijn. Je hebt alle ruimte voor jezelf en je kunt het indelen zoals jij dat wilt. Een eigen plek hebben betekent voor mij vrij zijn in wie je bent. Het is een plek waar ik thuis kan komen, alles van me af kan laten glijden en mezelf kan zijn. Ik heb hier binnen een jaar al veel vrienden gekregen. Het is erg gezellig. Het voelt hier als een community.

Is wonen bij Sayhaey ook iets voor jou?