Attention! This investment falls outside AFM supervision. No license and no prospectus required for this activity.

Zo investeert u al vanaf € 10.000 in Sayhaey Rotterdam Hoogvliet

Maak kennis met de Sociaal Rendement Obligaties van Sayhaey

Sayhaey Rotterdam Hoogvliet is het nieuwste initiatief van Sayhaey. Een woonconcept dat in 2015 is ontwikkeld voor een doelgroep die zeer moeilijk toegang heeft tot de woningmarkt. Sayhaey biedt betaalbare, veilige en duurzame eenpersoonswoningen, aan jongeren en spoedzoekers. Woningen die dienen als opstap of tussenstap naar een zelfstandig leven. De gedachte hierachter: iedereen verdient een kans om iets van zijn of haar leven te maken. Een eigen, veilige en betaalbare woning is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Na het succesvol opzetten van een wooncomplex voor (jong)volwassenen in Amsterdam Zuidoost, gaan we nu aan de slag in Rotterdam Hoogvliet.

Sayhaey biedt u de mogelijkheid om iets positiefs met én voor uw vermogen te doen. Met de Sociaal Rendement Obligaties van Sayhaey investeert u direct in tastbare impact in de levens van echte mensen. Dit jaar nog zorgen we voor 40 betaalbare woningen voor mensen die iets willen maken van hun leven. U investeert en ontvangt een eerlijk rendement. Met uw inleg realiseren we de woningen die vallen binnen de sociale huur. Helpt u mee?

Investeer nu mee in meer betaalbare eenpersoons- huisvesting in Rotterdam.

Rotterdam Hoogvliet

Basis01 A
Basis02 A
Basis03 A

Voor de duidelijkheid: alles op een rijtje

Totale omvang obligatielening: 4.650.000,-

Eigen investering Sayhaey: eerste 500.000,-

Deelname vanaf: 10.000,-

Beleggingsperiode: 5 of 8 jaar. De keuze is aan u.

Op te halen vermogen: 4.650.000-

Uw rendement: bij 5 jaar 4%, bij 8 jaar 5%

Sociaal rendement: 40 mensen krijgen een betaalbare, kwalitatieve en veilige woonplek

Interesse? Vraag het investment memorandum aan.

Als u interesse heeft kunt u het investment memorandum opvragen door het invullen van het onderstaande formulier. In het investment memorandum wordt het project Sayhaey Rotterdam Hoogvliet en de obligatielening uitgebreid beschreven. Ook worden hier de mogelijke risico's van beleggen in de obligaties toegelicht. Wilt u liever eerst even persoonlijk contact? Dat kan. Geef dit aan in het formulier.

Sayhaey gebruikt de expertise van Huub en Heurman.

Voor het opzetten van de Sociaal Rendement Obligaties maakt Sayhaey gebruikt van de kennis en ervaring van Huub en Heurman. Al 20 jaar realiseren Huub Feijen en Pim Heurman beleggingsproducten. Nuchter, reëel en zonder poespas. En altijd met vastgoed als basis. Na een mooi trackrecord van gangbare vastgoedfondsen besloten Huub en Pim in 2012 om ook hun expertise in te zetten voor het ontwikkelen van vastgoed met een sociaal maatschappelijk karakter.

Ze realiseerden in 2015 onder andere als eerste in Nederland een bewezen woonconcept voor jongeren en spoedzoekers dat valt binnen de sociale huur en dat gefinancierd is met particulier geld. Hun missie: Meer mensen in Nederland een kans op een eigen plek geven. Na Sayhaey Klieverink in Amsterdam Zuid-0ost willen ze nog meer Sayhaey locaties in Nederland realiseren. Op deze manier dragen we met z’n allen ons steentje aan de oplossing van een van de grote maatschappelijke problemen van dit moment. Beleggen in Sayhaey rust op de bewezen kennis van vastgoedbeleggen met een rendement dat past bij het sociale karakter van de investering. Voor u als belegger. Maar ook voor de initiatiefnemer.